1-op-1 KeukenDesign

Vakkundig getekende plattegronden geven vaak een goede indruk van hoe uw nieuwe keuken eruit zou kunnen gaan zien. Toch gaat er niets boven het daadwerkelijk rondlopen en bewegen in de keuken die voor u ontworpen is. Het letterlijk kunnen rondlopen in uw toekomstige keuken is nu mogelijk. KeukenExpo voert als enige in de keukenbranche ‘1 op 1 KeukenDesign’. 

Hoe werkt het?

In de showroom wordt een proefopstelling van uw keukenontwerp gebouwd, op ware grootte (1:1). Zo krijgt u volledig inzicht in het formaat van de opstelling en ervaart u de loop- en beweegroutes. Ook de plaatsing van de gekozen apparatuur t.o.v. de overige keukeninrichting komt op deze manier volledig aan het licht. Besluit u na het gebruik van 1 op 1 KeukenDesign de keuken aan te schaffen, dan worden voor deze service geen kosten in rekening gebracht.

KiTgen ; binnen 50 minuten 50 keukenoffertes op je scherm. Gewoon vanuit je luie stoel.

Veel klanten kiezen ervoor op Keukenexpo te vertrouwen, op basis van positieve aanbevelingen van vrienden en familie. Maar er zijn nog veel méér keukenkopers, die ons nog helemaal niet kennen. En misschien niet direct behoefte hebben aan een ‘keukenprofessor’, zoals je onze doorgewinterde adviseurs zeker mag noemen. Advies en ontwerp zit immers bij de prijs van een keuken in, en zover ben je soms helemaal nog niet.

Met de KiTgen app heeft Keukenexpo de meest gemakkelijke en informatieve online keukenconfigurator tot jouw beschikking. Veel consumenten willen vrijblijvend weten welke technische mogelijkheden hun woning biedt  voor een praktische keukeninvulling. En ook wat die oplossingen voor investering vergen. De Kitgen app bedenkt op basis van je persoonlijke wensen en eisen supersnel

talloze moderne keukens in alle mogelijke opstellingen. En houdt daarbij rekening met wat wel of niet kán, en wat  wel of niet mág. Je kunt er op je telefoon, tablet of computer direct in 3-d doorheen lopen, en de netto internetprijzen voor de complete keukens staan er direct bij. Volop inspiratie en informatie dus, zonder dat je ervoor je huis uit hoeft. Laat je verassen door deze bijzondere nieuwe ontwikkeling in keukenland.